Stockholms billigaste Bohagstömning

Helhetslösning, köp/sälj, auktion, bohagstömning, bortforsling, värdering, städning. Kontakta oss, så bokar vi in ett kostnadsfritt fysiskt eller digital hembesök.

*” anger obligatoriska fält

Professionell bohagstömning

Vi har jobbat med bohagstömning i ett stort antal år och vi har en väldigt stor kompetens inom området. Vi strävar efter att erbjuda den bästa upplevelsen för våra kunder då vi är medvetna att en nöjd kund är en återkommande kund, vi har en stor mängd samarbeten med diverse uppköpare av dödsbo, med deras hjälp kan du får en rimlig uppskattning på kostnaden för värdering samt tömning av dödsbon. Få allting gjort mer simpelt för dig! Vi befinner oss i Södermanland.

Tveka inte med att höra av dig vid några funderingar, tankar eller frågor.

Vi förstår hur det känns när en familjemedlem eller bekant inte finns bland oss längre, man går igenom tuffa tider och man har svårt att släppa tankarna ifrån den personen som du har alltid gillat/älskat. Det blir även svårt att utföra flyttet eller städningen själv då allting påminner dig om den personen som har gåt bort och det är då vi kommer in i bilden, vi ordnar all pappersarbete så att du slipper stressen samt den mentala belastningen. Vi strävar efter att du som kund ska ha den bäst möjliga kundupplevelsen och hjälper dig igenom hela vägen så smidigt som möjligt.

Hur går en bohagstömning till?

Boka

Begär offert

Du kan enkelt begära en kostnadsfri offert genom att ringa oss eller fylla i formuläret. Vi svarar på alla offertförfrågningar inom 24 timmar.

Boka

När du väl har bokat bohagstömning hos oss får du en egen kontaktperson som hjälper till med allt som har med tömningen att göra.

Efter tömningen

Efter själva tömningen betraktas ni nu som kund hos oss och har rätt alla kundförmåner.

Professionell hantering av dödsbo

Vi ordnar alla typer av fastighetsflyttningar, oavsett om det är i Stockholm eller Skåne. Vi erbjuder även transport till en återvinningscentral om du har möbler eller annat att slänga. Om du är osäker på vissa föremål kommer vi att ordna ett tillfälligt förvaringsutrymme för att hålla dessa föremål tills ett beslut fattas.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar. Vi kan även ge dig råd inom alla områden som rör dödsbotransport, fullmakt, förmynderskapsintyg, bouppteckning och dödsattest.

Städning med garanti

Flyttstädning är en av våra många specialiteter. Vi har arbetat med många företag genom åren och vi har städat deras lokaler, fastigheter och bostäder.

Vi vet exakt vilka verktyg som finns så att du som kund inte får några skador på ditt hem. Produkterna vi använder är miljövänliga och fria från skadliga ämnen och kemikalier.

Professionell bohagshjälp när du behöver den

Vårt affärsmål är att hjälpa våra kunder att uppnå en bra balans mellan arbete och fritid. Vår duktiga personal gör din vardag lätt så att du inte behöver oroa dig för att städa ditt hem.

Vi erbjuder hemstädabonnemang (veckovis, varannan vecka eller månadsvis). Du kan säkert använda vår tjänst för att ge städhjälp i hemmet som en löneförmån till din arbetsgivare.

När du anlitar Rena Hem är det alltid samma person som städar med dig. Om en vanlig anställd blir sjuk kan du välja att hitta en ersättare vid den tidpunkten eller skippa städning. Vi använder produkterna i ditt hem och meddelar dig självklart om du skulle ta slut.

Som städföretag har vi på Rena Hem höga mål vad gäller service och serviceprestation. Våra medarbetare är den viktigaste resursen för att nå detta mål! Därför utbildar vi kontinuerligt våra medarbetare i flera olika steg.

6