Stockholms billigaste Flytthjälp

Endast 495 kr/tim begär offert

 • Trafiktillstånd & försäkring enligt BOHAG 2010
 • 10% rabatt vid paketbokning
 • Vi sköter rut avdraget åt er
 • Gratis lån av flyttkartonger

Rena Hem Stockholm erbjuder flytt inom hela Norden.

Begär kostnadsfri offert

Professionell flytthjälp

Målet med professionella flyttfirmor är att göra din flytt säker och stressfri. Du söker också Flyttfirma för att du inte vill klara det där skrymmande och stressiga arbetet. Så nu är frågan, vilken flyttfirma i Stockholm kommer att ge bäst pris och resultat?

Det är vanligt att alla flyttfirmor hävdar att de kan både hantera tunga lyft och frakt arbete snabbt och smidigt sätt. Tyvärr är många flyttarbetare oerfarna vilket ofta leder till skador på möbler samt att saker många gånger försvinner. Således är det essentiellt att man endast anställer flyttfirmor som har erfarenhet, speciellt när det gäller tunga lyft.

Du kommer att få många tips från vänner och kollegor när du planerar att anställa en pålitlig flyttfirma. Det är dock viktigt att inte endast lita inte bara på tips när du vill ha den bästa servicen.

För att kunna göra ett bra val så kan detta lättast göras genom att skapa en lista med de tre högst rankade flyttfirmorna och därefter få personliga offerter från utvalda företag. Vanligtvis brukar det vara flyttfirmor som ger offerter efter att ha bedömt jobbet, som kommer vara det bästa valet för just dina behov. Detta görs för att inte välja första billiga flyttfirma.

Hur går en flytthjälp till?

Boka

Begär offert

Du kan enkelt begära en kostnadsfri offert genom att ringa oss eller fylla i formuläret. Vi svarar på alla offertförfrågningar inom 24 timmar.

Jämför oss med andra

Med ett starkt självförtroende vågar vi säga till dig att jämföra vår offert och omdömen med andra!

Boka

När du väl har bokat flytthjälp hos oss får du en egen kontaktperson som hjälper till med allt som har med flytten att göra.

Efter inflyttningen

Välkommen hem till din nya bostad! Du är nu kund hos oss och har rätt alla kundförmåner.

flytthjälp-renahem

Få tid över till annat

Ibland kan en flytt kännas överväldigande då det är en början på något alldeles nytt. Men du kan ta det lungt genom att anlita oss på Rena Hem Stockholm. Har du behov av flyttkartonger löser vi den biten åt dig där vi skickar flyttkartonger innan flytten bär av. 

Då kan du packa i lugn och ro och sedan låta oss bära ut allt till våra flyttbilar. Har du inte möjlighet att vara hemma när allt ska flyttas kan du lämna nycklarna till vår personal i förväg. 

Vi har också möjlighet att hjälpa till med packningen och städningen. Du kan läsa mera om vår flyttstädning på denna sidan

Professionell flytthjälp när du behöver den

Vid en flytt ställs man inför en rad olika moment som kan kännas överväldigande både fysiskt och psykiskt. Man måste planera ordentligt, kontakta myndigheter och leverantörer, packa och transportera allt man äger för att sedan montera och ställa allt tillrätta på sin nya adress. Utöver det så väntar även den omfattande flyttstädningen där varje liten vrå ska rengöras till perfektion för nästa bostadsgäst tillfredsställelse.

En flytt är en början på någonting nytt och bara den tanken kan vara överväldigande. Men ta det lugnt! Anlita oss som flyttfirma så du kan fokusera på det nya. Flyttkartongerna får du låna gratis av oss och självklart skickas de i god tid innan flyttdatumet, så att du slipper stressa. Sen är det bara att packa ner sakerna och ta emot vårt flytteam, eller lämna nyckeln i förväg, när den stora flyttdagen är här. Om det underlättar ytterligare kan vi även hjälpa till med packning och flyttstädning, säg bara till så löser vi det.

6
 • Transport via flyttbil från dörr till dörr.
 • Lån av flyttlådor*. Vi levererar lådorna före ditt flyttdatum, efter överenskommelse, samt hämtar upp dem när de är uppackade.
 • Lättare nedmontering av föremål: exempelvis lampor, mindre hyllor, enklare möbler och liknande.
 • Skydd av möbler när allt ska transporteras, filtar och spännband samt överdrag till sängar och soffor.
 • Vi bär ut från bostad, förråd och annat förvaringsutrymme och bär in till den nya adressen. 

Vi erbjuder packningshjälp om du flyttar inom eller mellan Stockholm, Göteborg eller Malmö med omnejd. När du bokar Packning i tillägg till din flytt tar vi fullt ansvar för att dina saker är tryggt och säkert packade och står ansvariga om en eventuell skada uppstår på det packade under flytten.

Vi erbjuder packningshjälp när du ska flytta i Stockholm. Vid bokning av packning tillkommer en extra kostnad där vi sköter packningen av alla dina föremål i bostaden. 

Det som ingår i Packning

  • Vi står för allt material som behövs för packningen som flyttlådor, bubbelplas, silkespapper, tejp och liknande. 
  • Vi har Specialutbildad personal som utför packningen säkert och korrekt.

Hur lång en flytt tar beror på olika faktorer såsom mängden volym, lastningsavståndet samt sträckan mellan den gamla och nya bostaden.

Vi lägger stort fokus på att skydda era möbler och ägodelar när allt ska transporteras. Detta görs med hjälp av filtar och spännband samt överdrag till sängar och soffor.

Allt som ingår i din flytthjälp