Fönsterputs

Att putsa fönster kan vara ett både svårt och tidskrävande arbete.

Med Rena Hem i Stockholm håller du dina rutor fria från stänk och smuts så att ljuset åter kan strömma fritt in i ditt hem.

  • Nöjd-kundgaranti
  • Fria avbokningar
  • Kollektivavtal
  • Alltid samma städare

Boka fönsterputs

Fönsterputsning i Stockholm

 

Att putsa fönster kan vara ett både svårt och tidskrävande arbete.

Med Rena Hem i Stockholm håller du dina rutor fria från stänk och smuts så att ljuset åter kan strömma fritt in i ditt hem.

 

Boka fönsterputs online redan idag eller kontakta oss om du har frågor.

Vi hjälper dig

Med Rena Hem får du alltid professionell hjälp med dina fönster. Vår duktiga personal ser till att din fönsterputsning går snabbt och smidigt och att du får alla rutor putsade på utsatt tid. Om du vill underlätta för oss får du gärna plocka bort blommor, lampor, gardiner och andra föremål från fönsterbrädan så att vi kommer åt överallt. Eller också gör vi det åt dig!

Fundera igenom hur många rutor du behöver få tvättade så räknar vi ut rätt pris per fönster åt dig. Meddela oss även om det är spröjs på fönstren (fast eller avtagbar) samt om något av dem inte går att öppna. Kanske behövs en stege för att nå vissa fönster? Vi lånar gärna en av er i så fall.

Vi behöver även få information om ifall ni önskar 2-sidig eller 4-sidig fönsterputsning, om det är några sprickor i rutorna samt om fönstren är mycket gamla eller av dålig kvalitet.

Få hjälp med dina fönster!

Hur ofta ska man rengöra sina fönster?

Fönsterputsning bör göras på våren och hösten, men om du ligger nära en väg eller ett vattendrag kan du behöva en mer regelbunden fönsterputsning flera gånger per år.

Genom att höra av dig till oss kan vi på Rena Hem Stockholm göra en bedömning över hur ofta ni bör putsa era fönster och komma med en estimering.

 Fönsterputs när du behöver den

Det finns många skäl att städa sitt hem. För det första får det dig att må bättre med all smuts som kan samlas på bara några dagar!

För det andra ser ditt hus/lägenhet bättre ut både innifrån och utifrån med skinande rena fönster.

Det är fantastiskt att titta genom alla de rena fönstren och kunna se ut, men det är hårt arbete att underhålla alla fönster i hemmet. Fönster lämnas ofta till morgondagen då de flesta inte har tid att rengöra dem. 

 

Fönsterputs – vårt löfte:

  • Vi har alltid fastpris
  • Du betalar bara 50% av arbetskostnaden med RUT
  • Välutbildad personal med lång erfarenhet
  • Ansvarsförsäkring om något händer & tre dagars garanti

Vad kostar fönsterputs?

Vi på Rena Hem Stockholm estimerar priset på vad det kostar att få dina fönster skinande rena. Ange bara antalet fönster och måtten så återkommer vi med en offert som inkluderar alla detaljer på arbetet!

Det tar bara 5 minuter att fylla i vårat formulär. Därefter bokar vi in en tid där vi kommer och rengör dina fönster som gör att det ser mycket bättre ut i hemmet.

Vi hjälper också till med fönsterputs för bostadförmeddlingar där vi ser till att ni får lyckligare hyresgäster som känner sig trygga i vetskapen om att deras fastighet tas om hand på rätt sätt. Inte bara idag utan varje dag då det kan bli en del av långsiktiga underhållsplaner.

6

Allt som ingår i fönsterputs

Vi tillhandahåller allt material som behövs för en säker och effektiv fönsterputsning. Vi inkluderar dock inte stege som du som kund måste ha redo vid höga höjder.

Ja vi lämnar alltid 3 dagars garanti på fönsterputsningen.

Rena Hem Stockholm ansvarar för fönsterputsningen av ditt hem. Om vi orsakar skador på grund av vår vårdslöshet får du ersättning!

Innan du anlitar oss för din fönsterputsning är det viktigt att du som kund överväger alla potentiella hinder och ser till att det inte finns några lösa föremål i vägen. Till exempel: placera gardiner eller blomkrukor säkert på avstånd från fönstren, ta bort större möbler som soffor om det behövs (skydda dem med plast). 

Du behöver inte vara närvarande under fönsterputsningen. Dock ser vi gärna att du släpper in våra fönsterputsare för att kunna utföra jobbet. Efter att arbetet är klart gör vi en besiktning för att se till att allt har gjorts på rätt sätt. 

Om du inte kan vara hemma när städningen sker rekommenderar vi att du lämnar nycklarna på vårt kontor. Alternativt att du hör av dig till oss för en nyckellämning. 

Det går såklart bra att putsa fönster när det är kallt ute. Vi putsar fönster ända ner till -16°C.