Fönsterputsning i Stockholm

Att putsa fönster kan vara ett både svårt och tidskrävande arbete. Med Rena Hem i Stockholm håller du dina rutor fria från stänk och smuts så att ljuset åter kan strömma fritt in i ditt hem. Boka fönsterputs online redan idag eller kontakta oss om du har frågor.

Vi hjälper dig

Med Rena Hem får du alltid professionell hjälp med dina fönster. Vår duktiga personal ser till att din fönsterputsning går snabbt och smidigt och att du får alla rutor putsade på utsatt tid. Om du vill underlätta för oss får du gärna plocka bort blommor, lampor, gardiner och andra föremål från fönsterbrädan så att vi kommer åt överallt. Eller också gör vi det åt dig!

Fundera igenom hur många rutor du behöver få tvättade så räknar vi ut rätt pris per fönster åt dig. Meddela oss även om det är spröjs på fönstren (fast eller avtagbar) samt om något av dem inte går att öppna. Kanske behövs en stege för att nå vissa fönster? Vi lånar gärna en av er i så fall.

Vi behöver även få information om ifall ni önskar 2-sidig eller 4-sidig fönsterputsning, om det är några sprickor i rutorna samt om fönstren är mycket gamla eller av dålig kvalitet.

Våra tjänster

Det är enkelt att boka våra tjänster för fönsterputs online och du kan även boka abonnemang på putsning hos oss. Klicka på Intresseanmälan och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan självklart också ringa oss på 08-38 58 98 eller maila till info@renahemstockholm.se så hjälper vi dig med din förfrågan.

JUST NU!

Prova hemstädning för 99 kr i timmen.

*Gäller nya avtalskunder (första städtillfället endast en gång per hushåll).

Hemstädning med abonnemang erbjuder vi:

   Kollektivsvtal

   Samma städare

   Nöjd-kundgaranti

  Fria avbokningar

Nöjd kundgaranti

Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 24 timmar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!

Vi har kollektivavtal

Varje gång vi anställer någon har vi personliga intervjuer och begär dessutom utdrag från polisens belastningsregister. Vi har också väl genomarbetade rutiner för hantering av nycklar, koder och andra privata kunduppgifter.

Alltid samma städare

Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Vid sjukdomsfall eller liknande är det en i förväg introducerad vikarie som genomför den schemalagda hemstädningen – vår kund informeras självfallet i förväg om alla tänkbara förändringar. Det ger både kunden och utföraren trygghet och skapar tillit de emellan.