Kontorsstädning och företagsstädning

Visst är det viktigt med en ren och snygg arbetsplats! Vi på Rena Hem ser till att det alltid är skinande rent på ditt företag. Hos oss får du professionell hjälp med kontorsstädning som är anpassad efter dina behov – boka din städning online redan idag eller kontakta oss om du har frågor.

Skräddarsydd kontorsstädning

Som företagare är det A och O att kunna lita på att den kontorsstädning man beställt fungerar smidigt och säkert. Vårt mål är att anpassa våra tjänster till dina behov och till de tider som passar dig bäst. Vi inleder alltid med en storstädning för att skaffa oss god kunskap om dina lokaler.

När du anlitar oss börjar vi med att komma ut till företaget. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och erbjuder sedan en kostnadsfri offert på ert kontorsstäd. Vi stämmer också av vår städning med jämna mellanrum för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Boka hos oss

Rena Hem utför kontorsstädning hos alla typer av företag i Stockholm – från små till mellanstora och större verksamheter. Prata gärna med oss om vilka tider som passar dig bäst så anpassar vi vår städning så att den passar dina behov – vardag som helg, dag- eller kvällstid.

Det är enkelt att boka din företagsstädning med Rena Hem. Lämna din offertförfrågan i formuläret på hemsidan så återkommer vi till dig inom 24 timmar. Självklart kan du alltid kontakta oss på 08-38 58 98 eller info@renahemstockholm.se om du har frågor om pris eller tider. Välkommen!

JUST NU!

Prova hemstädning för 99 kr i timmen.

*Gäller nya avtalskunder (första städtillfället endast en gång per hushåll).

Hemstädning med abonnemang erbjuder vi:

   Kollektivsvtal

   Samma städare

   Nöjd-kundgaranti

  Fria avbokningar

Vad ingår?

Vi städar åt alla typer av företag, små som stora

Nedan finns exempel på tjänster vi utför, men kontakta oss gärna så får vi titta på hur vi kan hjälpa just ditt företag.

 • Storstädning
 • Golvvård
 • Trappstädning
 • Fönsterputs
 • Flyttstädning
 • Mattvätt
 • Enkla vaktmästeri tjänster

  Trygghet & säkerhet

  Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larm koder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på Rena Hem genomgår en internutbildning, skriver på ett sekretessavtal och kan visa upp ett behörighetskort.

  Om något skulle hända

  Rena Hem s försäkringar täcker eventuella skador på person och egendom som vår personal orsakar.

   Nöjd kundgaranti

   Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 24 timmar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!

   Vi har kollektivavtal

   Varje gång vi anställer någon har vi personliga intervjuer och begär dessutom utdrag från polisens belastningsregister. Vi har också väl genomarbetade rutiner för hantering av nycklar, koder och andra privata kunduppgifter.

   Alltid samma städare

   Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Vid sjukdomsfall eller liknande är det en i förväg introducerad vikarie som genomför den schemalagda hemstädningen – vår kund informeras självfallet i förväg om alla tänkbara förändringar. Det ger både kunden och utföraren trygghet och skapar tillit de emellan.