Visningsstädning i Stockholm

Behöver du hjälp med städa inför en visning av villa eller lägenhet? Med en väl utförd städning skapar du ett bra intryck och goda förutsättningar för en lyckad budgivning. Beställ din kostnadsfria offert online redan idag eller kontakta oss om du har frågor.

Städa inför visning

När du anlitar oss för din visningsstädning ingår alltid en storstädning samt fönsterputs om du så önskar. Vi gör rent alla synliga ytor på skåpluckor, kyl- och frys, spis, sopskåp och i badrummet. Ibland krävs det också dammtorkning av möbler och interiör exempelvis vid full möblering.

Med ett rent och fräscht hem skapar du ett bra intryck vid visningen vilket också ökar chanserna för att få igång en bra budgivning. Tillsammans går vi alltid igenom lägenheten och bestämmer vad vi behöver städa för att få även den mest kräsna spekulanten intresserad!

Våra rekommendationer

Tack vare vår duktiga personal och fina service har vi idag en stor och återkommande kundkrets runt om i hela Storstockholm. Vi har även fått förtroendet av ett antal mäklarkontor och fastighetsbyråer i Stockholm som rekommenderar oss till sina kunder.

Boka din visningsstädning med Rena Hem redan idag! Du beställer enkelt en offert med förslag på pris och typ av tjänst här på vår hemsida. Självklart är du också välkommen att kontakta oss på e-post info@renahemstockholm.se eller telefon 08-38 58 98 om du har frågor.

JUST NU!

Prova hemstädning för 99 kr i timmen.

*Gäller nya avtalskunder (första städtillfället endast en gång per hushåll).

Hemstädning med abonnemang erbjuder vi:

   Kollektivsvtal

   Samma städare

   Nöjd-kundgaranti

  Fria avbokningar

Nöjd kundgaranti

Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 24 timmar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!

Vi har kollektivavtal

Varje gång vi anställer någon har vi personliga intervjuer och begär dessutom utdrag från polisens belastningsregister. Vi har också väl genomarbetade rutiner för hantering av nycklar, koder och andra privata kunduppgifter.

Alltid samma städare

Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Vid sjukdomsfall eller liknande är det en i förväg introducerad vikarie som genomför den schemalagda hemstädningen – vår kund informeras självfallet i förväg om alla tänkbara förändringar. Det ger både kunden och utföraren trygghet och skapar tillit de emellan.