Stockholms billigaste Visningsstädning

Boka visningsstädning och få

10% rabatt på flyttstädningen

  • Nöjd-kundgaranti
  • Ansvarsförsäkring
  • Kollektivavtal

14 dagars garanti: Återbesök upp till 14 dagar efter städningen
Välkomnande: Vi lämnar välkomstlapp till de nya ägarna

Boka visningsstädning

Visningsstädning i Stockholm

Behöver du hjälp med städa inför en visning av villa eller lägenhet? Med en väl utförd städning skapar du ett bra intryck och goda förutsättningar för en lyckad budgivning. Beställ din kostnadsfria offert online redan idag eller kontakta oss om du har frågor.

Städa inför visning

När du anlitar oss för din visningsstädning ingår alltid en storstädning samt fönsterputs om du så önskar. Vi gör rent alla synliga ytor på skåpluckor, kyl- och frys, spis, sopskåp och i badrummet. Ibland krävs det också dammtorkning av möbler och interiör exempelvis vid full möblering.

Med ett rent och fräscht hem skapar du ett bra intryck vid visningen vilket också ökar chanserna för att få igång en bra budgivning. Tillsammans går vi alltid igenom lägenheten och bestämmer vad vi behöver städa för att få även den mest kräsna spekulanten intresserad!

 

Våra rekommendationer

Tack vare vår duktiga personal och fina service har vi idag en stor och återkommande kundkrets runt om i hela Storstockholm. Vi har även fått förtroendet av ett antal mäklarkontor och fastighetsbyråer i Stockholm som rekommenderar oss till sina kunder.

Boka din visningsstädning med Rena Hem redan idag! Du beställer enkelt en offert med förslag på pris och typ av tjänst här på vår hemsida.

Självklart är du också välkommen att kontakta oss på e-post info@renahemstockholm.se eller telefon 010 641 03 42 om du har frågor.